ROAD univerzális üléshuzatok

A ROAD univerzális üléshuzatok egyedülálló termékek, amelyeket kivétel nélkül figyelemreméltó, páratlan esztétika jellemez. Egyedi karakterüket az oldalak gazdag színvilága adja, amelyek tökéletesen kiegészítik a huzat fekete középső részét. A felhasznált anyagok erős varrással kombináltak, ezzel növelve a tartósságot, és élettartamot. Az első ülések pedig esztétikus hímzéssel díszítettek.

A huzatok anyaga

Az ökobőr, amelyből a ROAD univerzális üléshuzatok készülnek, tartós, vízálló anyag, amely nagyon könnyen tisztán tartható.
Mindenféle mechanikai sérüléssel szembeni rendkívül magas ellenálló képesség jellemzi, nagyon strapabíró és vízálló, aminek köszönhetően a vele borított felületek jól védettek. Az ilyen típusú anyag másik előnye, hogy könnyen tisztítható, mert a legtöbb szennyeződés nedves ruhával, akár egy mozdulattal letörölhető.

A Road univerzális üléshuzatok több színben is elérhetőek, hogy mindenki megtalálja a számára legmegelelőbbet.









A szett tartalma:

- 2 első üléshuzat
- hátsó üléshuzat
- 5 fejtámla huzat
- rögzítési kampók
- összeszerelési útmutató

Biztonsági/légzsák rendszer

Az oldallégzsákok helyén speciális, láthatatlan varrás rejtőzik, melynek köszönhetően a huzat egy pillanatig sem késlelteti a légzsákok kinyílását, ha az aktiválásukra van szükség. Ezt a PIMOT által kiadott B28 biztonsági tanúsítvány is jól igazolja.

További lényeges információk

- Az univerzális huzatokon nincsenek biztonsági övek, fejtámlák és beállítási kivágások, amelyek elrendezése az egyes modelleken eltérő. A huzatok gondos felszerelése és összeszerelése után az összes szükséges lyukat saját kezűleg kell elkészíteni!
- Az első ülések háttámlája is kárpitozott, aminek köszönhetően az ülések teljesen védettek.
- A háttámla és a hátsó ülés univerzális huzatjai cipzáras rendszerrel vannak felszerelve, aminek köszönhetően a huzatok a következő változatokban használhatók mind a teljes, mind az osztott ülésekkel rendelkező autókhoz:

Írj kommentet